« Vissza

Vár a téli berek!

Túráztál már télen? Csodálatos képződményeket rejt a téli táj, amit érdemes közelebbről is megszemlélni. Ám, ha már a szemlélődésnél tartunk, sajnos szembesülnünk kell azzal, hogy sok oda nem illő tárgy csúfítja a képet. Létezik egy applikáció, amivel a térképre helyezhetőek azok a pontok, ahol illegálisan elhelyezett hulladék található.

Ez a Trash Out, amit a telefonunkra letölthetünk, hogy a szennyeződésre felhívjuk a figyelmet és ezáltal lehetővé tegyük a felszámolását.

Hogy miért kerül ez épp most terítékre? A hangák kis különítménye február 14-én útnak indul, a Közép-Tiszán, hogy a nagy tiszai monitoringozásban részt vegyen. A forrástól torkolatig tartó ártéri hulladékhelyzet feltérképezésében így vállalunk szerepet.

És, ha már app! Mutatunk még egy érdekességet, ami nagyon jól összecseng a hanga szlogennel. Tégy egy lépést, mindegy mekkorát!

Az Ökohős kihívás letöltésével a mindennapi kis lépések irányával, mértékével és hatásával kapcsolatban kaphatunk segítséget/magyarázatot.

Lássuk mi hír a palettán:

Néhány szerencsés már tudja, hogy a Cleanecotól a hétköznapi Hideg Zsíroldó mellé érkezik a BIO Hideg Zsíroldó, mint a legújabb termékük, ami az elmúlt 8 év legnagyobb kutatás fejlesztési eredménye. A világszinten elérhető leginnovatívabb Bio vegyipari kutatásoknak köszönhetően 100% allergénmentes növényi alapanyagból készült, mégis kiemelkedően magas hatékonyságú hideg zsíroldó, melyet, 100%-ban újrahasznosított műanyagból készített palackba csomagoltak, a termék címkéje pedig cukornádból készült, karbonsemleges nyomtatással.Gyors tisztítást biztosít bármely felületen, egyaránt ajánlják üzemi-, élelmiszeripari és háztartási felhasználásra, indukciós lapra és alumíniumra is.    
Ahogy eddig, egy literes és öt literes változatban is!

Még egy jó hír a Cleanecótól:

Újra kaphatóak az alapanyaghiány miatt hosszan távollétükkel tüntető hipoallergén Cleaneco Baby termékek és szeretett Green Tea Herbal felmosónk.

Kép forrása: mosomami.hu

Végre itt a Mosómami Öko mosogatópora!
A kiváló zsíroldó hatású, mosószóda alapú mosogatóport elsősorban gépi mosogatáshoz ajánlják, de bátran használható kézi mosogatáshoz, előáztatáshoz, súroláshoz is. ZERO foszfát, foszfonát, klór, szulfát,optikai fehérítő, illatanyag, SLS, tartósítószer, színezék tartalmú, és nincs benne szintetikus polikarboxilát (üvegvédő) vagy illatanyag sem.

Mivel a formula érzékeny a vízkeménységre, így nem minden mosogatógép típusban és programon válik be önmagában használva, ilyenkor az üvegek opálosodhatnak – ám citromsavval kombinálva (1:3 vagy 1:4 arányban) csillogó eredmény garantált üvegen és rozsdamentes edényeken is! 

Semmiképpen ne keverjük össze előre a mosogatóport a citromsavval, mert egy tömbbé válnak, csak a mosogatógépben engedjük őket össze.

Érdemes legalább 50 fokon és hosszabb programon használni.

Az MM Öko mosogatópor akár fehér ruhákhoz mosóporként és univerzális súrolószerként is remekül funkcionálhat, hiszen összetevői ezt abszolút lehetővé teszik.

Öko multifunkció – szeretjük! 

Mit szeretünk még? Egymást! Ezért is ajánljuk szívből a hangaszálak tevékenységeit, szolgáltatását, termékét, mert büszkék vagyunk rá, hogy a közösség tagjai megannyi módon teremtenek értéket.

Dr. Valkovszky Noémi a gyógynövények nagy ismerője, Szarvasról kapcsolódik hozzánk hangaként. Tavasszal gyógynövényes tanfolyamot indít, amire már lehet jelentkezni.

Ha pedig van egy szuper zöldülni vágyó közösséged, keress bennünket bátran és csatlakozz a Hangák csapatához! ( Az info@hangak.hu címre küldj nekünk egy levelet és felvesszük Veled a kapcsolatot).