« Vissza

Új tanév, új HANGAdó, új Hangák, új lendület

2019. szeptember HANGAdó

Kicsit visszatekintünk a nyárra, mit zöldítettünk együtt, s egyúttal előre is nézünk, mennyi lehetőségünk van még ebben az évben. Mit tehetünk a Földért kicsiben és nagyobban, ha csak elindulni nehéz, mi segítünk. Sok új ovis és elsős csoport, osztály indult most, ha egy tudatos közösséget szeretnétek létrehozni, akkor keressetek, csatlakozzatok! Lássuk akkor, mi történt…

Idén is együtt fesztiváloztunk az Evernessen. Mint több ilyen nyári rendezvény, az Everness is csatlakozott az újrapoharak bevezetéséhez, ami bizony a mi nevünkhöz kapcsolódik. Sokan használtátok és haza is vittétek a fesztiválos újrapoharakat – mi is ebből jégkásáztuk végig a nyarat – ami azt is mutatja, van élet a fesztiválon túl:)

Lánykáink a fesztiválon, repoharak, fesztivál pakkok, háttérben a Humusz szabadulószoba

Az Everness egyik nagy élménye volt mind a Hanga csapatnak, mind gyerekeinknek a Réthy Fashion divatbemutatója, a kisfilmet itt tudjátok megnézni.

A Hangák és az Ökologistic csapata ismét indult a PET kupán, a Tiszát tisztították meg attól a rengeteg szeméttől éééééés 3. helyezést értek el, Kata, Gabi, fantasztikusak vagytok, családostul, mindenestül!!! Mutatjuk, milyen volt a hangulat, s a folytatás sem marad el:)


” A PET kupa azért fontos számomra, mert a mi jövőnk a tét” – ennyi

Na jó, azt hittük, ennyi videó mutatja, mi történik, de ezt nem lehet abbahagyni. Elképesztőőőőőőőőő mennyi szemét, mekkora munka, nagyon köszönjük!

És ha a fenti programok után kedvet kaptál, hogy velünk zöldülj, zöldíts, akkor itt a remek alkalom csatlakozni hozzánk. Verőcén a Természetjáró fesztiválra ugyanis ha regisztrálsz a fesztivál oldalán, akkor bizony ingyen vehetsz részt a programokon, nem mellesleg velünk töltheted a hétvégét.
Természetjáró fesztivál, Verőce, szeptember 6-8. Várunk szeretettel!

Na, de akkor csapjunk bele a lecsóba, HANGA rendelési hét van, mutatjuk az újdonságot:)

Egy igazi újdonság kerül a palettába, Oliviáék várva-várt stiftes dezodorja.

Két illatkompozícióban: menta-teafa és pálmarózsa-narancs, 50g-os kiszerelésben. Gyors felszívódású, caprilis olaj alapú dezodor, amely cink ricinoleát és trietil citrát hatóanyagainak köszönhetően jó dezodoráló, szagmegkötő és semlegesítő hatású. Egész napos védelem (12 óra), a kevésbé izzadásra hajlamos alkatúaknak, garantáltan parabén, aluminium és alkohol, cinksó- illetve mindenféle kémiai vegyülettől mentes, 100%-ban természetes anyagokból. 

A trietil-citrát vagy citromsav-észter, a natúr dezodorok egyik elengedhetetlen összetevője, mivel megakadályozza a verejték összetevők bakteriális bomlását, ami a kellemetlen szagokért felelős, illetve fokozza a dezodorban található további szagmegkötő anyagok hatását. 

Cink ricinoleát: A ricinolénsav cink-sóján alapuló hatóanyag, egy nagyon hatásos összetevő és szagsemlegesítő hatóanyag. Biztosítja a testszagok megbízható és természetes ellenőrzését. Nem fojtja vissza az izzadást, amely egy természetes és szükséges élettani folyamat, csupán a testszagot csökkenti. 

A Caprilis vagy frakcionált kókuszolaj egy nem-zsíros bőrlágyító olaj, mely könnyen beépül és segíti a hatóanyagok bőrbeszívódását. Ráadásul nem tömíti el a pórusokat így az izzadás természetes folyamatát és a méreganyagok távozását sem gátolja. Használata különösen kellemes érzetet vált ki a bőrön, bőrpuhító hatása miatt stiftes dezodorunk tökéletes alapja. 

Keményítő: Vízmegkötő hatásának köszönhetőan a természetes izzadással járó verejtékezést egészséges mértékben szabályozza. 

Nézegesd át a rendelési lapot, ideje visszapótolni a nyáron kifogyott készleteket. A határidő vasárnap, le ne csússz!

Keresd a Hangádat, vagy csatlakozz közösségeddel hozzánk!   Ne feledd, a rendelési határidő napja vasárnapra módosult, le ne késd!

Kövessétek a Hangákat a Facebookon, idén is szuper cikkekkel, praktikákkal, társadalmi és környezettudatos kezdeményezésekkel és kampányokkal várunk mindenkit.

Ha pedig van egy szuper zöldülni vágyó közösséged, keress bennünket bártan és csatakozz a Hangák csapatához (info@hangak.hu oldalra küldj nekünk egy levelet és felvesszük Veled a kapcsolatot).

Csodás, zöldülő napokat, heteket és egész évet kívánunk:
Hangák