« Vissza

Üdvözlet a 20-as években!

Miután elhalkult az angyalfütty, a frissen született fénnyel a szívünkben új évet kezdhetünk. Kidobni a régit, elsöpörni a koszt. Ha netán ez azzal járna, hogy a tömeges vendégvándorlás által halálba tiport lábtörlőtől meg kell válni, akkor van egy jó hírünk. Ami rögtön kettő, egy tőről szakítva.

Réti Évát nem kell bemutatni a hangák közösségének, hiszen évek óta dolgozunk együtt, azonos értékrenddel, zöld szívvel tudunk egymáshoz csatlakozni sok megmozdulásban. Gyönyörű újrahasznosított farmer ruhakölteményeivel exkluzív, értékőrző divatot teremtett, mely egyre szélesebb rétegekhez ér el. Most az új lábtörlőjére lettünk figyelmesek, amit ezen újrahasznosított farmerek zsebeiből mesterművelt. Nincs két egyforma darab, garantált vagány fogadtatás az új év vendégeinek.

És van valaki, akit most szívesen mutatunk be itt nálunk. Bálint Bianka csillogó kék szemű, csupaszeretet leány, aki Rákóczifalván él szüleivel. Talán a társadalmi szituációkban kicsit nehezebben boldogul, mint mi, de hogy a szövőszékkel jobban bánik bármelyikünknél, az biztos. Ügyességének és lelkes hozzáállásának köszönhetően jókedvű időtöltéssé és megélhetés-kiegészítéssé vált két keze munkája. Anyaalapítványunk – az Ökologistic – segítségével jut mindenféle színű, újrahasznosított  anyagokból vagdosott csíkokhoz, és szövi lankadatlan a szebbnél szebb, klasszikus rongyszőnyegeket, illetve most, nekünk, a lábtörlőket. Történetesen épp azért, mert itt is összegyűlt egy komolyabb mennyiség használt farmerből, és az anyag teherbírása taposó lábakért kiált.  A képen frissen, melegen még a szövőszéken a mű.

Két teljesen különböző stílus, teljesen különböző technika, különböző háttér. De a szeretet, amivel a termékek készülnek, az nem különbözik, és bármelyiket válasszuk, ismét teszünk egy lépést egy fenntarthatóbb irányába.

Van még a gyönyörűen festett képekkel díszített naptárunkból, még abszolút adekvát ajándék, vagy ha bárki egyszerűen elfeledte otthonról, akkor arra éppen mostanság ébred rá, s örömmel veheti, hogy az extra alapítványi támogatású termék még elérhető. Ráadásul igen kedvező áron, mert azt szeretnénk, ha a pinceraktár helyett otthonaitokban tölthetné az évet, így az ár egy részét a hangák alapítója vállalta magára.

A téli időjárás – még ha kevésbé zordabb is, mint régen, amikor minden jobb vót –  próbára teszi bőrünket, ami érezhetően tápláló ápolásra szomjazik. Érdemes ellenőrizni krémjeink mennyiségét a tégelyekben, s ha már csak az aljukban maszatoljuk a maradékot, akkor ne habozzunk most rendelni, mert a Biola szokásos év eleji áremelése a következő havi rendelés idejére már megtörténik.

És a végére egy igazán csodás hír!

Katalógusunk megújult, egy kattintásra innen, már böngészhető is!

Ha pedig van egy szuper zöldülni vágyó közösséged, keress bennünket bátran és csatlakozz a Hangák csapatához! ( Az info@hangak.hu címre küldj nekünk egy levelet és felvesszük Veled a kapcsolatot).