« Vissza

Történetek az ajtók mögül II.

Amikor OtthonMaradtunk, és egész jó dolgok történetek velünk…

Előző hangadóinkban közösségünk tagjai osztották meg pozitív megéléseiket. Meséltek arról, hogyan sikerült megbirkózniuk azzal a helyzettel, melyben kevesebb a fizikai kontaktus, és teljesen megváltoztak a kapcsolódási lehetőségek. Nem eltűntek, csak megváltoztak, és mi alkalmazkodunk, mert kapcsolódni szeretnénk! Van köztünk, aki távolról soraival megnevettet, aki a munkájával segítséget nyújt, és van, aki saját történetével inspirál. Mert ilyenek vagyunk mi Zöldre érett nők!

Ezt a sort folytatjuk, és összehívunk titeket az online térben való Együttlétre.

Mozogjunk együtt, termeljünk endorfint, mert az egészséges!

Először is engedjétek meg, ogy bemutassam Czvikli Zsuzsi hangánkat, aki jógaoktatóként dolgozik, és most becsatlakozhatunk az óráiba az éteren át.

A jóga egy csodálatos eszköz, hogy megőrizd az egészségedet, egyensúlyban maradj, feltöltődj. Ebben az időszakban az egyik legjobb dolog amit tehetsz önmagadért és környezetedért, ha rendszeressé válik a jógagyakorlásod. Ebben szeretnék segíteni jóga óráimmal, motivációs programjaimmal.
Online jóga óráim a facebook Jógázz minden nap! csoportjában elérhetők. Ez egy zár csoport, aktív jógázó tagokkal, ha szeretnél te is rendszeresen jógázni, itt egy motiváló csapattal találkozhatsz. A jóga óráim általában lassú flow jellegű órák, a kérések alapján állítom össze az órák anyagát. Hétfőnként este 20 órától, szerdán és péntekenként 16.30-tól másfél órás jóga órákat tartok. Azok részére, akiknek nem fér bele másfél óra énidő a napjukba, keddenként 10 órától fél órás programmal jelentkezem az Online jóga expressz eseményben, amit szintén elérhetsz a Jógázz minden nap csoportban is. Ezek általában könnyebb órák. Itt tudsz csatlakozni:

https://www.facebook.com/groups/1618733441743789/

Az online jóga óráim adományosak. Megköszönöm, ha tudod támogatni a munkámat annyival, amennyit egy jógaóráért amúgy is kifizetnél. Utaláskor kérlek küldd el a számlázási címedet is. (részletek a csoport borítóképén)
Én is szeretném támogatni azokat, akik ugyanúgy jártak mint én, hogy egyik pillanatról a másikra megszűnt a bevételforrásuk, ezért az órák ingyenesen is elérhetők. A legfontosabb, hogy jól legyünk, emeljük a világ rezgés szintjét, jógázzunk együtt minél többen.

Van, akinek az elcsendesülés inkább a pulzusszám elemlésével megy.

Báncsi Bernadett a fóti hangakör oszlopos tagja üzent nektek:

Küldöm a szösszenetet az “ajtók mögül”, ami valójában nem is ott történik, mégis onnan szabadulva dolgozom fel igazán…
puszi, Detti
Sziasztok! Mikor ez az egész elkezdődött, elhatároztam, hogy kissé pesszimizmusra hajlamos természetemet igyekezni fogom megregulázni és POZITÍVAN látom majd a dolgokat! Egy hónapja tart a karantén kedvenc Országomban és ami azt illeti, valami csoda folytán sokkal több jó dolog történt velem/ velünk mint azelőtt..‍ 

   Azóta is így megy ez sőt, fokozódik! Újra FUTOK! 

Ha van hobbink, amit egykor nagyon szerettünk, csak valami elhomályosította a szemünk elől,érdemes újra megkeresni, mert most BOLDOGABBÁ tesz mint valaha…

️Na hát ez lett számomra újra a FUTÁS!

Még nincs vége sornak!

Mit szólnátok hozzá, ha minden szombaton reggel 8-kor együtt indítanánk a napot? Egy olyan mozgásformával, ami igazán csajos és olyan új tapasztalást hozhat, mint az arcizomláz. Mosolygós szombat reggeleket nekünk! Itt találkozunk: https://www.facebook.com/zoltan.seres.378/videos/3146780478675318/

A végére hagytam fontos híreket a palettáról:

Végre elérhető a CleanEco kiváló minőségű Organikus Mosogatószere Repce kivonattal 5 literes kiszerelésben, nagyon gazdaságos ár-érték aránnyal!

Figyelem! Megszűnt a CleanEco mosógéljének 4,5 literes kiszerelése. A megújult Organikus Univerzális Mosógél Koncentrátum Bio Folttisztító Formulával 1,5 literes és 3 literes formában érhető el a továbbiakban, pillanatnyilag jobb ár-érték aránnyal, mint a korábbi verzió.

ÉVA viaszos csomagolói most szépséges, új, tavaszi mintákkal érkeznek, és a kizárólag nyáron elérhető óriás méret dinnyére/kenyérre ismét elérhetővé vált limitált termékként.

Táncra, és rendelési hétre fel!

Ha pedig van egy szuper zöldülni vágyó közösséged, keress bennünket bátran és csatlakozz a Hangák csapatához! ( Az info@hangak.hu címre küldj nekünk egy levelet és felvesszük Veled a kapcsolatot).