« Vissza

Rendkívüli – különkiadás

Komoly megfontolások és rengeteg beszélgetés után úgy döntöttünk, hogy a szükségesség jegyében beiktatunk egy gyors lefutású rendelést. Legutóbb az otthon maradás mellett letéve voksunkat úgy határoztunk, hogy szüneteltetjük a tevékenységet, de mivel a háztartásoknak szükségük van a pótlásra, a mostani érveink átformálták a korábbi döntésünket. Fontosnak tartjuk, hogy a sokéves folyamat, amelyekben magyarországi gyártóink a környezetvédelem jegyében dolgoznak, ne vesszen kárba, talpon tudjanak maradni, s ha már szükséges otthon mosni, mosogatni és tisztálkodni, akkor továbbra is őket támogassuk. A kötelező biztonsági előírások betartásával járunk el a teljes rendelési folyamat idején, a személyes találkozást igénylő részek biztonságáról előzetes online és telefonos egyeztetés alkalmával egyeztetünk.

A közösségünket bemutató, egymás vállalkozását segítő sorozatunk is folytatódik. Most egy igazi aktualitással:

Réti Éva, a Réthy Fashion alapítója régi partnerünk. Nem csak gyártóként, hanem hangaként, szigetszentmiklósi üzletével átvevőpontként is tagja közösségünknek. Kézműves, újrahasznosító munkája mellett szemléletformáló előadásokat tart, divatbemutatói pedig lendületes színfoltjai szoktak lenni egy-egy rendezvénynek. Pont ezek a tevékenységek, melyeket elég mélyen érintett az, hogy egyrészt a fókusz máshová került, másrészt a rendezvények beláthatatlan ideig nem lesznek megtartva. Ám Éva nem az a típus, aki feladja és pláne nem az, aki ölbe tett kézzel várja a fejleményeket. Felmérve a helyzetet bevetette varrógépeit, tehetségét, összekapcsolt még pár embert, aki vagy a szállítában, vagy varrásban tudnak segíteni és nekiállt a jelenleg legkeresettebb textiltermék legyártásnak. Először csak karitatív módon, több száz darabot készítettek el, melyet adományként kórházaknak ajánlottak fel. A vállalkozása terheit azonban karitatív tevékenységből nem tudja fedezni, így a maszkokat eladásra is kínálja, annak, akinek szüksége van rá. Sorjázni is kezdtek a megrendelések. Mi sem hagyhattuk le rendkívüli rendelési lapunkról, hiszen a hazai vállalkozások ringben tartása mellett ez a termék az, amire most tényleg rendkívüli szükség van.

Évától idézünk:

Az elmúlt hetek mindenkit próbára tettek.
Mindenki védi szeretteit. Védi és tiszteli azokat, akik emberfeletti módon dolgoznak azon, hogy mindenünk meglegyen, akik vigyáznak az egészségünkre, akikre mindig számíthatunk ha valami baj van.
Összefogtunk mi is alkotók, és próbálunk segíteni ahogy mi tudunk.
Készítjük a szájmaszkokat karitatív módon az egészségügyben dolgozóknak és tudtok tőlünk vásárolni is.
Kétrétegű egyszínű, világos színű szájmaszkokat készítünk, így könnyen lehet fertőtleníteni őket.
Réthy Fashion – a farmer újraálmodva

Ha pedig van egy szuper zöldülni vágyó közösséged, keress bennünket bátran és csatlakozz a Hangák csapatához! ( Az info@hangak.hu címre küldj nekünk egy levelet és felvesszük Veled a kapcsolatot).