« Vissza

Öko-Kreálmány kézműves klub

Sok szeretettel várom a gyermekeket az ÖKO-KREÁLMÁNY KÉZMŰVES KLUBBA, ahol tiszta hulladékból készíthetnek egyedi ajándékokat, vagy dísztárgyat. Jó lehetőség, hogy a közelgő ünnepekre elkészítsék a személyre szóló ajándékokat, adventi naptárat vagy szobadekorációt. A klub keretében tanulhatnak a környezettudatos életmódról is.

A klubban biztosítom a ragasztókat, sok kiegészítőt, kötelet, festéket, papírt és a szükséges eszközöket (ollót, ecsetet) és valamennyi hulladék alapanyagot. Javaslom azonban, hogy a gyerekekkel otthon kezdjék el gyűjteni az alapanyagokat (tejes-, tejfölös doboz, karton doboz, tálka, PET palack, gyufás doboz stb.), hogy szokják a szelektív gyűjtés és újrahasznosítás gondolatát.

öko-kreálmány

A klub nincs korosztályhoz kötve, bármilyen korú gyermeket szeretettel várok. HELYSZÍN: Világcsücsök Közösségi Tér – Bp. XIII. Váci út 50. 2-es kapucsengő. Részvételi díj: 1500 Ft. A foglalkozás kb. másfél órás.
Kérem, hogy ha lehet, jelezzék előre, ha gyermeküket szeretnék elhozni vagy a Facebook-on a Szivárvány Gyermekklub csoportban, a szivarvanycsoda@gmail.com e-mail címen vagy a 06/30-8844-694 telefonszámon.

Várom a gyermekeket szeretettel, Hormay Nóra