« Vissza

Mesés november

Közkívánatra még a novemberi palettában a Családmesék egy jurtából című könyv! Csodás esti program elkalandozni Rozgics-Kiss Anita és családja világába, kicsit részese lenni az életüknek.

Olvasói megjegyzések:”Rég nem láttam a férjemet ilyen élőnek olvasás közben.” (Mónika)”…menni kellene már aludni, de nem bírom letenni…” (Gabi)

Friss, fiatalos, mesebeli. Utoljára a Hangáknál!

Meséből nincs hiány a kínálatban! Angyalokkal folytatjuk a sort. Nézzétek csak!

Az öles léptekkel közeledő nagyünnep örömére egy különleges ajánlat kap helyet november-decemberben a palettában. Meseszép angyal karácsonyfadísz, vagy csak dísz, vagy ajándékocska az ökotudat mezejéről. Az angyalok ruhája kávékapszulák újrahasznosításának gyönyörű eredménye, készítője, Szekeres Emese, kreatív kiskézműves, a legnagyobb szeretettel varázsol a nemkívánatos hulladékból szemet és szívet gyönyörködtető csodát – mind egyedi, kézzel és szívvel készített darab.

Még tart a túraszezon! Csatangoljatok az erdőben, baktassatok dombokon, hegyeken, gyűjtsétek az őszi terméseket, színes leveleket dekorációnak. Egészséges kikapcsolódás, mely felfrissíti a testet, tisztítja a szellemet, feltölti a lelket.

A hétvégi program(ok) tervezéséhez ajánlom szeretettel a következő oldalt:

https://www.kektura.hu/szakaszok.html

Engedjétek, hogy az ősz is elmondhassa legszebb meséit!

Ha pedig van egy szuper zöldülni vágyó közösséged, keress bennünket bátran és csatlakozz a Hangák csapatához! ( Az info@hangak.hu címre küldj nekünk egy levelet és felvesszük Veled a kapcsolatot).