« Vissza

Lélekolvasó Terápiás és Karrierműhely – Bemutatkoznak a Hangák

Aki azt gondolja, hogy a Hanga egy sima bevásárlóközösség, az bizony téved. Hangáink folyton aktívak, sokan segítő tevékenységet végeznek. Színes, kreatív társaság, melynek tagjait alkalmanként szeretnénk bemutatni, lássátok, milyen szuper közösség vagyunk. Elsőként szegediek figyeljenek nagyon…

Ábrahám Adrienn vagyok, és lélektréneri tevékenységemmel színesítem a Hanga-közösséget. Nincs messze egymástól a környezetvédelem, a zöld életmód, valamint a lelki terápia, hiszen mindegyik tevékenységben a tudatosság a kulcsszó. Hiszen ha odafigyelünk a környezetünkre és az életmódunkra, akkor nézzünk befelé is, a lelkünkbe, főleg, hogy minden változás onnan indul! A Lélekolvasó Terápiás és Karrierműhelyemben Szegeden, valamint online dolgozom a klienseimmel,
* Lelki terápiával és életvezetési tanácsadással
* Munkaerő-piaci tanácsadással
* Egészségterápiával, valamint
* Párkapcsolati, házassági tanácsadással foglalkozom.

Kettőt emelnék ki ezek közül: az egyik a lelki terápia, ennek során segítek a hozzám fordulóknak, ha krízist élnek át, nem találják a kiutat egy élethelyzetből, szomorúak, vagy nem tudnak dönteni. Nálam komplex életvezetési tanácsadást kapnak, így az életük több területe is jobbá fordulhat – főleg, hogy sokszor nem lehet elválasztani ezeket egymástól, hisz például egy rossz munkahely negatív hatást gyakorolhat a párkapcsolatunkra is.

A másik nagyon izgalmas tevékenység az egészségterápia, ahol a betegségek lelki okait kutatom. Ez ugyanis kulcsfontosságú a hosszú távú és tartós gyógyuláshoz, a betegség feldolgozásához és feloldásához. Betegségeink, baleseteink ugyanis fontos üzenetek, amiket ha értelmezni tudunk, megtalálhatjuk, mely korábbi életeseményünkön kell dolgoznunk, hogy helyreálljon a testi és lelki egészségünk és békénk, tehát egész-ségesek legyünk.

Teljesen természetesnek tartom, hogy néha segítségre van szükségünk bizonyos élethelyzetekben, ha valamit nem tudunk egyedül megoldani, ha elakadtunk, vagy kétségek, aggodalmak nehezítik életünket. Megragadni a lehetőséget, és tanácsot kérni – nem gyengeséget jelent, hanem épp ellenkezőleg: ez már egy komoly és tiszteletreméltó lépés, ami azt jelzi, hogy szeretnénk tenni valamit önmagunkért. Vajon miért van az, hogy néha nem tudjuk egyedül megoldani a dolgokat, és másvalaki segítsége révén lépünk előre? Egy másik ember, szakember tükrében egyszerűen megvilágosodnak olyan dolgok, amikre addig önmagunktól nem jöttünk rá. Éppen ezért kedvenc jelképem a világítótorony, amely megmutatja: a legsötétebb helyzetekből is van kiút, s minden ember lehet világítótorony egy másik ember viharában. Ahogy Müller Péter mondta, “Segíteni azt jelenti, hogy csak továbbadok valamit, amit kaptam. Megtanultam felfelé nézni, s azt adom tovább.

Ha érdekel a tevékenységem, vagy szívesen olvasnál cikkeket a fenti témákban, akkor látogass el a weboldalamra a www.lelekolvaso.hu címen, íratkozz fel a hírlevélre, és lájkold a facebook oldalamat: www.facebook.com/lelekolvaso .
Köszönöm!