« Vissza

Kevesebb hulladék, olvassunk, napozzunk… ez a májusi HANGAdó

16367_hangak-m

Ha már műanyag… legalább kevesebb… folytatás

májusi HANGADÓ 2019.

A májust egy igazi különlegességgel indítjuk, ugyanis a tisztítószerek és kozmetikumok mellett ebben a hónapban KÖNYVet is találtok a kínálatban. Igen, csak ebben a hónapban:)
Mindenképp olvass tovább!

Ezen kívül napozunk, bútorápolunk, hulladékcsökkentünk, csupa-csupa jóság a folytatás is.

1.Milyen jó is lenne, ha minden hónapban élhetnétek egy műanyag-csökkentős újdonsággal, nem?
Nemsokára minden elérhető lenne nagy és könnyű kiszerelésben. Hát mi ezen dolgozunk, ebben a hónapban a Mosómami van segítségünkre ebben a Zöldlomb mellett. Íme:

A legnépszerűbb Eco-Z termékcsalád tagjai, mint a samponok, a fürdőszerek, a folyékony szappan mostantól egy literes, utántöltő kiszerelésben is kaphatók! És nem csupán arról van szó, hogy az áruk így egyértelműen kedvezőbb, mint a 350 vagy 500 milliliteres flakonos verzióknak, de egy utántöltő tasakba 2-3 flakonnyi termék kerül, s a tasak súlya még egy flakon súlyát sem éri el, nemhogy háromét, ami megint egy kis lépés a műanyagterhelés csökkentésének irányába! A termékek eredeti helyükön találhatók, a flakonos kiszerelések alatt. És akkor ismét a legek közül: 5 literes utántöltők érkeztek a szanitertisztítóhoz és az üvegtisztítóhoz Zöldlombéktól! Kevesebb flakon és természetesen sokkal jobb ár! A táblázatban a helyükön találjuk a flakonos verziók alatt.

Pont olyan ez, mint nem naponta vásárolni, hanem hetente, vagy akár havonta egyszer egy nagyobbat. Ugye nem kell részletezni, hogy ez pénztárcabarátabb megoldás is:)   Szóval próbáljátok ki most első körben ezeket a nagy kiszereléseket, és várjuk majd a visszajelzéseket.  

2. Na és akkor jöjjön a várva várt könyv!
Zakarné Varjas Kata: Geo, a környezettudatos kiskamasz

Egyszeri ajánlatként az oldalunkon megjelent gyerekeknek szóló zöld-könyvek témában írt posztra válaszul érkező lelkesedés okán ebben a hónapban nálunk is rendelhető Zakarné Varjas Kata: Geo, a környezettudatos kiskamasz című népszerű, bájos könyve.

“Gerendás Olivér, azaz Geo éles eszének és az őt körülvevő gondolkodó embereknek köszönhetően környezettudatosan éli mindennapjait. Kiismeri magát a folyamatos vásárlásra buzdító világ zsákutcain, egy reklám sem tántorítja el attól, hogy tudja mi az amire valóban szüksége van. Jól tudja, hogy az élet maga a csoda. De az élet törékeny, védtelen és sebezhető. Illés bácsinak el is árulja mi szeretne lenni ha felnő. Barátaival megfigyeli és csodálja a természetet, szemetet szed, nagyokat játszik az erdőben, biotermesztést folytat, hulladékmentesen él, segít másokon és nagyon élvezi a környékbeli emberek társaságát. Társaival elképzelnek egy új világot, ahol minden élőlény nyugalomban élheti életét. Hogyan válhat valóra mindez? Geo lépésről-lépésre elmeséli mit, miért és hogyan csinál. Ha Geón múlna, Földanya még biztosan lakható és boldog hely lenne évszázadok múlva is!” 

3. Bútorápolót keresel? Még mindig? Állj!

Ha még emlékeztek a Duo Star bútorápolóra, aminek a forgalmazása megszűnt itthon, akkor itt egy újabb jó hír a Mosómami háza tájáról: mostantól kapható a SensEco DUO bútorápoló, ami képességeiben megegyezik a német formulával, csakhogy az összetevői még barátibbak, az ára pedig konkrétan a fele. A tisztítószerek első sorában keressük!

“Selymes érzetű keverék, mely az alapos,-mégis gyengéd tisztítás után balzsamosan ápolja a felületet.

GLYCERIN : Segíti a kiszáradt fafelület hidratálását.

NARANCSOLAJ: fertőtlenítő és ápoló hatású illóolaj mennyei illattal.

JOJOBAOLAJ: Selymesen ápoló olaj, a kozmetika ipar is kedveli.

KARNAUBA VIASZ: Védi és ápolja a fát, bejut az erezet közé,mintegy feltöltve azt.

NÖVÉNYI TENZIDEK: Kíméletes módon előállított növényi tenzidek az alapos tisztaságért.

HASZNÁLATA: Nedves textilíára csepegtess a folyadékból is töröld át a fafelületeket. Ttiszták, csillogóak és kellemes illatúak lesznek bútoraid. Minden típusú bútorra alkalmazható, mindenféle lakk,-és festék esetén. Egyes nagyon világos bútordarabnál, vagy ami nincs lakkozva, tégy egy kis próbát használat előtt!

99% Növényi összetétel+Ecocert elfogadott tartósítószer, 

0% Kőolaj,-vagy parabén származék, 

0% Állati összetevő 

4. Végül várjuk a nyarat. Nagyon. Ezzel együtt viszont jön az első leégés is, kerüljük el bőrbarát napvédő krémekkel!

Jön a nyár, és megérkezett a Mosómami saját fejlesztésű Eco-Z napvédő krémje! Rengeteg időt és pénzt áldoztak rá, hogy tökéletesítsék, fontosnak tartják a leégés elleni védelmet, s oldalukon kitérnek rá, hogy a bevizsgálási folyamat, s a fényvédő faktor pontos megállapítása és hitelesítése félmillió forintos komoly procedúra, aminek keretében valóban meg kell felelni a minőségi elvárásoknak. A könnyebb megtalálhatóság okán egyelőre az ajánlati sorban foglal helyet, ár-érték aránya pedig remek. 

“Megbízható UVA+UVB  védelmet és ápolást nyújtó napkrém kifejezetten babáknak és érzékeny bőrű felnőtteknek. Ecocert minősítésű fizikai fényszűrűvel, kémiai szűrő és illatanyag nélkül! Jelenleg a Cink-oxid, titánium-dioxid és szilika ásványok vannak segítségünkre napvédelemben. A méret pedig a lényeg! Az Eco-Z Happy Sun napkrémben mikronizált szemcsék vannak, melyek hatékonyan védik a bőrt, de nem juthatnak a véráramba!” 

Van közösséged? Támogatád? Zöldítenéd? Összefognád?
Keress minket és csatlakozz a Hanákhoz. Nem MLM rendszer vagyunk, nem kell indulócsomagokat venned, elköteleződnöd stb. Egyszerű, zöldülni vágyó anyukák vagyunk, akik tenni akarnak valamit a kisebb és nagyobb környezetünkért. Nincs időnk a világmegváltásra, annyit teszünk, amennyit éppen tudunk.  

Rendelési hét van, keresd a Hangádat, vagy csatlakozz közösségeddel hozzánk!   Ne feledd, a rendelési határidő napja vasárnapra módosult, le ne késd!

Kövessétek a Hangákat a Facebookon, idén is szuper cikkekkel, praktikákkal, társadalmi és környezettudatos kezdeményezésekkel és kampányokkal várunk mindenkit.

Ha pedig van egy szuper zöldülni vágyó közösséged, keress bennünket bártan és csatakozz a Hangák csapatához (info@hangak.hu oldalra küldj nekünk egy levelet és felvesszük Veled a kapcsolatot).

Csodás, zöldülő napokat kívánunk:
Hangák