« Vissza

Előkarácsonyi hangalódás – ajándéktippekkel!


16367_hangak-m

NOVEMBERI HANGADÓ 2017.

Karácsonyra hangolódunk:) Novemberi hírlevelünkben már ajándékötleteket is találtok, sok új szuper termékkel, élmény-ajándék-ajánlóval és a legújabb HANGA vívmánnyal, ami az újrahasználható arclemosó pamacs.

I. Textilzsákjaink mellett most már rendelhető a mosható kozmetikai korong, ökotextil minősítésű anyagból, melynek egyik fele lágy és puha pink, másik fele radírozó-masszírozó zöld  Hanga színű. Meglepetés mellé a saját logós textilzsák. Érdemes kettőt kérni, hogy míg az egyik a mosásban van, a másikat használhassuk:)

II. Új kozmetikumok is kerültek a rendelési lapra, mindannyiunk imádott Blueberry márkájától, szuper illatos (és szuper illatmentes:) tusfürdők! Természetesen vegyszermentesek, sok-sok organikus összetevővel. Nézegessétek végig, melyik áll a szívetekhez, testetekhez, lelketekhez legközelebb:)

 

III. Végül három élmény-ajándék ajánlóval is előrukkolunk, melyek különlegessége, hogy sokszínű hangáinknál vehetitek igénybe őket. A BOHOdesign-nál bútorfestő workshopokra, a Réthy Fashion-nél pedig újrahasznosító ékszerkészítő workshopokon tudtok részt venni, ahol kávékapszulákból, cipzárból lehet alkotni:)
Ezen kívül kétféle kezelést is ajándékozhattok szintén Hangáink szolgáltatása: Kahi Healing kezelés és fitoterápiás és hormonegyensúly tanácsadás.

Ha szeretnéd valamelyik vásárlási utalványt, írj az info@hangak.hu címre és küldjük!

utalvány BD

 

 

 

 

 

 

 

 

 

utalvány RF

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

kahi noémi

 

 

 

 

 

Kövessétek a Hangákat a Facebookon, idén is szuper cikkekkel, praktikákkal, társadalmi és környezettudatos kezdeményezésekkel és kampányokkal várunk mindenkit.

Ha pedig van egy szuper zöldülni vágyó közösséged, keress bennünket bártan és csatakozz a Hangák csapatához (info@hangak.hu oldalra küldj nekünk egy levelet és felvesszük Veled a kapcsolatot).

bekuckózós szép napokat:
Hangák