« Vissza

Csokifesztiválozzunk!

csoki_fesztival2016November 12-13-án kerül megrendezésre az V. Szolnoki Csokoládéfesztivál, ahol a Hangák, mint az Ökologistic Környezetvédelmi Alapítvány női közössége képviseli a zöld oldalt.

Lesz gyerekfoglalkozás csokipapír újrahasznosítással, Re-placc (újrajátszótér:), újratársas, anyukáknak krémkészítés, csokikvíz és női stand up. A részletes programot lejjebb olvashatod:

GYEREKEKNEK:
Kreatív foglalkoztatónkon a gyerekek csokoládé papír újraértelmezésével készíthetnek csokiajándéktárgyakat, játékokat. Kitelepül a Re-placc, vagyis az újrahasznosított anyagokból készült játszótér, így kipróbálhatják a lurkók a gumiabroncshintákat, kupakpuffot és elrejtőzhetnek a sílécsátorban. Kupaktársasainkon összemérhetik tudásukat amőbában és malomban, de indíthatnak nyúlfutamot is.
ANYUKÁKNAK:
Az édesanyákról sem feledkeztünk meg. Kakaóvajból és egyéb természetes összetevőkből kakaovajkészítünk kézkrémet.

Környezetvédelmi alapítványként azonban a csokoládéipar környezetterhelő hatásaira is szeretnénk felhívni a figyelmet. Kvíz kitöltésére vállalkozhatnak azok, akik nem félnek megkóstolni az igazán keserű csokoládét.. Ökológiai és társadalmi szempontból teszünk egy kis utazást az árnyékos oldalon. A kvízt kitöltők között ajándékcsomagokat sorsolunk ki.

16367_hangak-mlogo-1
A szombat estét Papp Helga, Magyarország Első Női Stand Up társulatának alapító tagjának műsora koronázza meg.

Képek forrása: 1, 2 , 3,