« Vissza

Csodaszép szappanok a megújulás jegyében

Ismeritek a Noriga nemezszappant? A Tükörképek Műhely egyedi, kézzel készített termékeit mostantól a Hangáknál is megtaláljátok.

A speciális technológiának köszönhetően a bennük lévő organikus sheavaj nincs elszappanosítva, így áldásos bőrvédő, és regeneráló hatását használat során közvetlenül a bőrön tudja kifejteni. Száraz, érzékeny bőrűek számára is ajánlott.

A nemezelt gyapjúköpeny együtt zsugorodik a szappannal, mintája stabil, színtartó. Használat során a krémes szappanhabot a puha gyapjú segít egyenletesen eloszlatni a testen, lágyan élénkíti a vérkeringést, frissíti a bőrt. A szappan elhasználása után az illatos gyapjúköpeny újrahasznosítható, rést vágva rajta pl. virággal tölthető.

Összetevők: szappanosított extra szűz olíva olaj, szappanosított kókusz-, pálma,- mandula olaj, el nem szappanosodó sheavaj, szappanosított ricinusolaj, víz, 100%-os tisztaságú illóolajak

A húsvéti kollekció csak márciusban rendelhető a Hangáknál.

A már jól ismert és közkedvelt Ági kecsketejes szappanok is tavaszi ruhát kaptak. A virágmintásat kifejezetten húsvétra készítette Ági, így csak a március 15-i hétvégén tudtok belőle rendelni. A baglyos szappanok velünk maradnak, úgy tervezzük, hogy egész évben születnek kis baglyok.

Ági kecsketej_bagoly_virág