« Vissza

A közösség ereje – 2018. szeptemberi HANGAdó

16367_hangak-m

KÖZÖSSÉG, TUDATOSSÁG, EGYÜTTLÉT, TENNIAKARÁS, ZÖLDÜLÉS – ÚJRA A HANGÁKKAL!

SZEPTEMBERI HANGADÓ 2018.

Ősz. Elmúlás vagy megújulás? Mindenki másképp látja az életet, mi a Hangákkal újra és újra megújulunk, alakulunk, s az ősz a kezdet, az új lendület jelképe már nálunk.
Ezzel az új lendülettel vágunk bele a 2018/19-es évbe, s bátorítunk mindenkit, csatlakozzon hozzánk, ehhez a szuper női közösséghez.
Tégy egy lépést, mindegy mekkorát:)

Kis nyári visszatekintés. És persze egyben kedvcsináló, miért is érdemes a közösségünkhöz tartozni:)

A nyarat ismét az Evernessel indítottuk, ahol immár saját standdal, előadásokkal, hulladékmentes fesztiválkellékekkel, workshopokkal vártunk Benneteket. Azon kívül, hogy “szolgáltattunk”, együtt voltunk, mi Hangák egy szuper hangulatú lakókocsiban, mobilházban, sátorban, kutyával, gyerekkel, férjekkel. Jövőre a szobanövényeket is várjuk szeretettel. És Téged!

“Olyan volt együtt lenni, mint egy családi nyaraláson. A gyerekek, mint az unokatesók, bandáztak egész nap, az anyukák anyukái főzték a finom ebédeket, az anyukák terelgették csemetéiket – vagy nem – miközben azért “dolgozhattak” is. Ilyen munkát, nyaralást és közösséget kívánok mindenkinek!
“Há köriiiiii” de ezt már csak az érti, aki velünk volt.” Zsófi

20180620_203640

Jaaaaaa, és képzeljétek, még lakókocsit is festettünk:

Idén ősszel is kint leszünk az Everness Indiánnyáron, s reméljük, hogy végre a hulladékkezelés olyan lesz, amilyennek megálmodtuk. Mert nálunk a felelősség.Ha kedvet kaptál csatlakozni, várunk szeretettel!

 

Aztán volt még egy nagy nyári kaland, a mi Katánk évek óta aktív résztvevője a PET-kupának, saját maguk építette hajókkal szedik a tiszai hulladékot. Döbbenetes képek készültek. Hála és köszönet minden résztvevőnek!!!!

“Ha valaki egyszer Petkalózzá válik az örökre az marad. Biztosan mondhatom, hogy a Petkupa függőséget okoz! Több tucat, a Világ különböző szegletéből érkező önkéntessel egy flottában hajózni, közben valami igazán jót cselekedni, semmihez sem fogható érzés. Hogy mi a csodálatos abban, ha tetőtől talpig iszaposan, csaláncsípéstől égő bőrrel, pókhálóval a hajamban kutatok az erdőben szemét után? Szavakkal elmondani nem lehet. Gabit sikerült megfertőznöm, aki szintén nem értette, míg be nem vittem abba az erdőbe és meg nem tapasztalta szó szerint saját bőrén. Tettünk egy lépést, nem is akármekkorát! Jövőre nagyobb hajót építünk, hogy neked is legyen rajta helyed! Még több hangát a fedélzetre!” Kata

38932997_1093453014136919_224320880535142400_oÉs továbbra is az együttlétre, közösségbe tartozásra, nagy találkozásokra hívunk, októberben HANGA TALÁLKOZÓ, ahol a szokásos gyerek-bandázós, röhögős, mesélős, barátkozós lehetőségek mellett filmvetítés is lesz élménybeszámolóval.  Jó alkalom arra, hogy elgyere – igen, TE – és megismerj bennünket. Az, hogy mellesleg a környezettudatosság jegyében hazai, környezetbarát termékeket rendelünk közösen… ne tévesszen meg. Ez csak egy JÓ ürüg az együttlétre. A közös célok, a közös élethelyzetek, a KÖZÖSség az, amiért együtt vagyunk.

Kövessétek a Hangákat a Facebookon, idén is szuper cikkekkel, praktikákkal, társadalmi és környezettudatos kezdeményezésekkel és kampányokkal várunk mindenkit.

Ha pedig van egy szuper zöldülni vágyó közösséged, keress bennünket bártan és csatakozz a Hangák csapatához (info@hangak.hu oldalra küldj nekünk egy levelet és felvesszük Veled a kapcsolatot).

Csodás indiánnyarat kívánunk:
Hangák