« Vissza

2019. A mindegy mekkora lépések éve:) Januári HANGAdó

16367_hangak-m

Közösség, felelősség, család, környezetvédelem, tudatosság, összekapcsolódás, nők. Mit lehet ebből kihozni?

januári HANGADÓ 2019.

Tudjátok, hogy a Hangák fokozott figyelmet szentel annak, hogy amit tesz, azzal minden irányba hasson. Jól. Pillangó-hatás van, megrebben a szárny és végigsöpör mindenen. Ha Hangáktól vásárolsz, támogatod a környezeted, egy hazai vállalkozást, egy kisgyerekes anyukát, saját családodat és a közösségedet is. De nézzük mivel, mennyivel?

Összeszámoltuk, 2018-ban száz körüli aktív és éppen alvó Hanga 42 szervezet számára gyűjtött több, mint négyszázezer forint támogatást. Mi történik a támogatással?
Azt minden szervezet maga dönti el. Van, amelyik ovi szép új székekre gyűjt (mert ugye a széken nem csak ülnek a gyerekek, az lehet házikó, rakétaállomás és akadálypálya is, így kell a masszív alapanyag hozzá:), van olyan szervezet, ami olyan picike, hogy működésének egy részét ebből tudja finanszírozni…
A Neveleki Szomszédok Egyesület közösségépítő programokra fordította a támogatást. Befőztek, bográcsoztak.
Gyömrőn a babahordozó klub a gyömrői Születés Hete rendezvényt szervezi belőle.
Van közösséged? Te mire fordítanád? Pici lépésekkel haladunk, szemléletformálunk, növekszünk és jót teszünk. Hamarosan nagy Hanga találkozó is lesz, figyeld a híreket és gyere, ismerkedj meg a közösségünkkel (nem vagyunk MLM,  sima “valamilyen”-tudatos anyukák, akik a babázás mellett egy kicsit másra is vágytak).

Ha új terméket kerestek a kínálatban, akkor mutatom is gyorsan:

Biztosan sokan hallottatok már a környezetbarát méhviaszos csomagolóról, ami kiváltja a műanyag alapú, eldobásra ítélt nylonzacskók, folpackok tömegét.
Külföldön előbb kezdődött, de már nekünk is van itthon, gyönyörű kézműves munka eredménye képpen.
Ha valaki még nem ismerné a terméket, az alábbi videó arról mesél, hogy az élő ételekben (akár friss, mint a zöldségek, gyümölcsök, akár élő kultúrákkal dúsítottak, mint a tejtermékek, de akár a húsfélék is) állásukban gázok képződnek, amik plasztik csomagolásban nem tudnak távozni, és hamarabb vezetnek az étel romlásához. A méhviaszos csomagolás engedi szabadon távozni ezeket a gázokat, így az étel tovább friss marad.
Nem utolsósorban, akár egy évig is újra és újrahasználható, hűvös vízzel takarítandó, nem veszi át semminek a szagát és semmi nem veszi át az ő szagát sem.
Rendelési hét van, keresd a Hangádat, vagy csatlakozz közösségeddel hozzánk!

Kövessétek a Hangákat a Facebookon, idén is szuper cikkekkel, praktikákkal, társadalmi és környezettudatos kezdeményezésekkel és kampányokkal várunk mindenkit.

Ha pedig van egy szuper zöldülni vágyó közösséged, keress bennünket bártan és csatakozz a Hangák csapatához (info@hangak.hu oldalra küldj nekünk egy levelet és felvesszük Veled a kapcsolatot).

Klímaváltozás hatásaitól mentesebb hideg téli napokat kívánunk:
Hangák