« Vissza

Rügyfakasztó meglepetéscsomagok

Hetente kapunk tőletek arra vonatkozó kérdést, hogy mely termékek a legjobbak. A több száz tisztítószerből valóban nehéz lehet a választás még akkor is, ha nálunk nem lehet mellényúlni, hiszen mielőtt a palettára tettük volna, mindegyiket teszteltük. Most, hogy közeledik a tavaszi nagytakarítás időszaka, három csomaggal szeretnénk nektek segíteni. Ebből biztosan mindenki megtalálja a hozzá legközelebb állót.tavaszi csomagok

Zöld alapozás

Tiszta otthonodhoz nincs szükség semmi másra, csak erre a hangák által méltán kedvelt alap csomagra. A három termék együtt annyira sokoldalú, mint amilyen egyszerű, ráadásul a készlet akár hat hónapon át elegendő heti egy takarítással számolva. Nézzük, mi mindent rejteget magában a triumvirátus!

Lefolyótisztítás: 2-3 evőkanál szódabikarbónát szórj a lefolyóba, majd önts rá 3 liter forró vizet! Szükség esetén megismételhető.

hóvirágFürdőszoba, wc, konyha takarítás: Szórófejes flakonba készíts citromsavoldatot! 1 evőkanál ciromsavat 3-4 dl vízben keverj el, majd cseppents hozzá ízlés szerint 5-10 csepp teafaolajat. Ezt az oldatot használhatod vízkőoldásra a lakás minden zugában. A makacs szennyeződéseket könnyebb eltávolítani, ha áttörlöd a citromsavas oldattal, majd szórsz a még nedves felületre egy kevés szódabikarbónát. A pezsgő felületen kefével, vagy szivaccsal is segíthetsz a vízkő fellazításában. A művelet végén vízzel öblítsd át a mosdót, mosogatót, kádat és csaptelepeket!

A csomag tartalma: MM Ciromsav 500 g, MM Szódabikarbóna 1 kg, Tulasi Természetes teafa illóolaj 10 ml

Egyszerű tisztaság

Nincs több kifogás, az első lépés a ID-100274028környezettudatosság felé ez a három tisztítószerből álló csomag. Hangáink kedvenceivel számodra sem lesz többé kérdés, hogy megéri-e lecserélni a bolti flakonokat. Kezdj el zöldülni a top 3 termékünkkel, hiszen itt a tavasz!

A csomag tartalma: Cleaneco általános tisztítószer 1 liter, Eco Clean Ablaktisztítószer 0,5 liter Lime, Zöldlomb ÖKO szanitertisztító 0,75 liter

Prémium tavasz-start

flower-tree-fixedMindenre van egy jó zöld megoldásunk. Ha eldöntötted, hogy ezen a tavaszon vegyszermentes háztartásra váltasz, akkor ezekkel a termékekkel nyert ügyed van. Tiszta lakás, tetőtől talpig, könnyen, gyorsan, környezettudatosan.

A csomag tartalma: Cleaneco fürdőszobai és konyhai tisztító 0,5 liter, Eco Clean WC-Olaj 0,5 liter Guayava, Zöldlomb ÖKO padlóápoló 1 liter, Cleaneco üvegtisztító és általános tisztítószer 0,5 liter, Cleaneco Kézi mosogatószer koncentrátum 1 liter, Cleaneco mosógél koncentrátum 1,5 liter

A részletekről érdeklődj hangádnál, vagy tekintsd meg webáruházunkat!