« Vissza

Reményteli szeptember

Kár lenne még búcsúztatni, olyan hamar elillant ez a nyár!

Ne is tegyük, hanem élvezzük tovább, hisz a programok sora folytatódik, csak győzzünk választani közülük.

Itt van mindjárt a hétvégén Gödöllőn megrendezésre kerülő Nemzetközi Természetfilm és Környezetvédelmi Fesztivál. A 3 napos rendezvényen filmszakmai kiállítások, vetítések, izgalmas interaktív bemutatók várják a nagyérdeműt a Királyi Kastélyban és annak környékén. Játsszhatunk, alkothatunk, és lélegzetelállító Trash Art szobrok között barangolhatunk majd. Részletes programért itt lehet lapozgatni:

Idén is indult csapatunk a Tisza nagy ártértakarító kalandján a Pet Kupán. Amellett, hogy sikerült a dobogón maradnunk, ami azt jelenti, hogy irdatlan mennyiségű hulladéáktól szabadítottuk meg a folyót, máshogy is hozzájárultunk a víz védelméhez.

Különleges folyami kiszolgálóegység állt szolgálatba ezen a nyáron, a Ponton Konvoj, így zuhanyzó, mosdó és konyhablokk kísérte a flottát. Nem volt kérdés, hogy környezetbarát tisztítószerek, szappanok, sampon és tusfürdő kerülhet csak használatba. A Hangák leánysága lett felkérve, hogy szerezze be a szükséges szereket, kiválasztva a legjobbat. Kedvencünkre MosóMamira esett a választás, aki azonnal az ügy mellé állt és támogatásként ajánlott fel egy készletet, amiből még a holnap induló Bodrog Pet Kupára is jut.

Nagy örömünkre, remek fogadtatásra találtak az EMILLA textil egészségügyi betétjei! Annak okán, hogy nem egy havonta fogyó termékről van szó, ezzel a termékkel is a logisztikai egyszerűsítés útjára lépünk. Ugyanezt tettük az ÉVA méhviaszos csomagolókkal tavasszal, és remekül működik a rendszer, a csomagolók minden második hónapban lesznek elérhetők, tehát legközelebb októberben. Az EMILLA betétek pedig mostantól az évszakok első hónapjában, tehát először most, szeptemberben elérhetőek gyönyörű mintáikkal, nagy megkönnyebbülésére fáradt bolygónknak.

Az új hangaszezont ezennel ünnepélyesen megnyitom!

Ha pedig van egy szuper zöldülni vágyó közösséged, keress bennünket bátran és csatlakozz a Hangák csapatához! ( Az info@hangak.hu címre küldj nekünk egy levelet és felvesszük Veled a kapcsolatot).