« Vissza

Mostantól a szivacs is környezetkímélő

Mindig nagy izgalom számunkra, ha egy új termék kerül a katalógusba. Már hetekkel korábban találgatunk, hogy milyen fogadtatásnak örvend majd, mennyire fogjátok szeretni, hányan próbáljátok majd ki, milyen vélemények születnek a használata során.

DSC_0084A szeptember nem csak számos új termékkel, hanem egy új kategóriával is meglepett mindannyiunkat. Ezentúl a Hangák a környezettudatos háztartást nem csak tisztítószerekkel, hanem néhány eszközzel is segíti. A kukoricából készült 100%-ban lebomló törlőkendő és a kókuszrost vagy kender tartalmú szivacsok nagy sikert arattak már az első rendelésen. A számokból is egyértelműen kitűnt, hogy sokan kipróbálják, de a hatalmas dobozok láttán kétségünk sem volt, hogy a következő hetekben minden zöldre érett háztartásban új irányt vesz majd a mosogatás és takarítás.

szivacsA termék kiválasztásánál ezúttal is a szokásos szempontokat vettük figyelembe: magyar gyártó, környezetkímélő termék és csomagolás, versenyképes ár.

Előzetes felméréseink szerint ezek az eszközök simán felveszik a versenyt hagyományos, szintetikus társaikkal, nagy előnyük viszont, hogy részben, vagy egészben lebomlanak, valamint a szivacsok szintetikus része újrahasznosított PET palackból készült.