« Vissza

Minden környékre kell egy hanga

Zsófi először a facebookon olvasott a Hangákról. Egyértelmű volt számodra, hogy neked való ez a fajta elfoglaltság?

Nem volt teljesen egyértelmű. Ha a közelünkben lett volna egy hanga, biztosan felkerestem volna és tőle vásárolok. Mivel a környéken senki nem látta ennek a nagyszerűségét, ezért én magam vettem a kezembe az irányítást. Egyébként maga a kezdeményezés azonnal magával ragadott. Nem ismerek ehhez foghatót, tökéletes ez a négy komponens: öko, magyar, olcsó, közösségi… ez így kerek.vdgzsofi

Ezek szerint véletlenül csöppentél közénk. Felmerült valami, amire nem számítottál korábban, amikor meghoztad a döntést?

Eddig semmi hasonlót nem csináltam és be kell vallanom, hogy a matematikai részét sokáig nem értettem. Nehezemre esett kiszámolni bármit, nagyon lassan jöttem bele. Ne nevess ki, de hónapok teltek el, mire leesett a tantusz, hogy én ebből profitálok.

Ez hihetetlen! Úgy vállaltad a közösségi vásárlás összefogását és az ezzel járó költségeket, fáradtságot, hogy közben azt gondoltad, ebből neked semmi hasznod nem származik?

Éljen az enyhe diszkalkulia! 🙂 Viszont azt gondolom, hogy ez a csapat megéri a pénzét: maximálisan türelmesek és segítőkészek voltak velem a főhangák. Bár mindenki ilyen „főnökökkel” tudna dolgozni!

Hogy vagy most a számokkal?

Ez a része változatlan, viszont az új otthonunk környékén egyelőre még nem sok ismerősöm van. Itt a Pilisben szinte mindenki „zöld”, ami természetesen fantasztikus dolog, de sokaknak régi jól bevált beszerzési forrásuk van. Így kicsit nehezebb a Hangákat népszerűsíteni, de úgy érzem, idővel rátalálok a marketinges énemre is.