« Vissza

Minden héten Föld napja!

A Föld Napja Alapítvány heti kihívással hívja fel a figyelmet arra, mennyire egyszerű és apró gesztusokkal is milyen sokat tehetünk környezetünkért.

2015 – az idei lesz a 25. Föld napja. A jeles nap Földünk eltartóképességének határaira, védelmére hívja fel a figyelmet, arra, hogy mit tehetünk mi.

Negyedszázad alatt sokat tettünk, együtt iskolákkal, civilekkel, ám mégsem eleget – gyorsul a felmelegedés, és a változáshoz alkalmazkodnunk kell, évi egyetlen nap már kevés…

A 25. Föld napján az évi egy helyett heti egy Föld napját hirdetünk, hogy egymást segítve váltsunk egy hosszú távon fenntartható életmódra.

Sok a teendő, sok cselekvési lehetőség közül választhatsz, a lényeg, hogy ne várj másokra, a szomszédra, az iskolára, a döntéshozókra. Egyének, helyi közösségek, civil szervezetek nélkül nincs előrelépés. A nemzetközi szervezetek, a kormányok önmagukban nem képesek tenni, szükség van a civil mozgalmak, a közösségek, egyének erejére, támogatására.

Válassz kihívást, akár többet is. Kis odafigyeléssel, semmi vagy csekély ráfordítással sokat tehetsz.
Küldj fotót, írj, hogy sikerült.

Számítunk Rád. Minden héten.

A kihívásról részletesen a következő oldalon olvashattok: http://fna.hu/mittehetsz/hetikihivas

A Hangák a mai 20% kedvezménnyel járul hozzá az első lépésedhez:

földnapja1

Ha ezen a jeles napon határozod el, hogy teszel egy lépést a környezetedért, és webáruházunkban rendeled meg az első zöld termékeidet ehhez, a vásárlásod végösszegéből 20% kedvezményt adunk.*

*Az akció kizárólag a hangak.viltor.hu webáruházban 2015. április 22-én 0 órától 24 óráig leadott rendelésekre érvényes, a szállítási költség a vásárlás végösszegétől függetlenül a vevőt terheli. A termékek kiszállítására és átvételére a közösségi vásárlások idejében, legkorábban május második hetében kerülhet sor.