« Vissza

Megnyitottuk webáruházunkat

Hurrá! Nagy nap ez a mai, felhőtlen ünneplésre ad okot. Ettől a perctől fogva az ország bármely szegletéből elérhetőek a Hangák. És bár webáruháznak nevezzük, lényegesen több, mint egy webáruház. A közösségi vásárlás és a környezettudatos logisztika minden előnyét tartalmazza, sőt a jó ügyek támogatását is beépítettük virtuális boltocskánkba.

Nézz be hozzánk: hangak.viltor.hu

hurra

A mi boltunk attól különleges, hogy termékeinket nem raktározzuk, bázisunk csupán elosztópontként működik, a rendeléseket összegyűjtve havonta kétszer kell csak a teherautóknak szállítaniuk. Ez a rendszer téged is arra sarkall, hogy jól gondold át mire lesz szükséged a következő két hétben, mert naponta vásárolgatni környezetszennyező és sok időt vesz igénybe.

Ha tőlünk vásárolsz, tudnod kell, hogy egy közösség áll mögötted és ha csak egy mód van rá, megpróbáljuk a hozzád legközelebbi Hangánkkal eljuttatni a termékeket, akitől akár személyesen is kérhetsz tanácsot, vagy csatlakozhatsz a köréhez.

Mint ahogy a Hangák is egy jófej közösség, minden jó ügynek elkötelezett hívei vagyunk. A Hangakörök maguk határozzák meg, hogy mely alapítványnak vagy egyesületnek ajánlják fel a profit egy jelentős részét. Az áruházban megrendelt termékek árának 5 %-ával egységesen a Tudatos Vásárlók Egyesületét támogatjuk.