Köszöntő

Kedves idelátogató!

Örülünk, hogy ránk találtál, érezd magad jól nálunk, velünk!

A Hangákat, a Zöldre érett nők közösségét az Ökologistic Alapítvány lakossági női szekcióját azért hoztuk létre, mert úgy éreztük ebben a kezdeményezésben tud megvalósulni mindaz, ami számunkra fontos.

  • a közösség ereje
  • a környezettudatosság fontossága
  • a hazai termék iránti elkötelezettség
  • lehetőség teremtése nők számára, hogy aktív tevékenység formájában formálhassák környezetüket
  • alapítványok, egyesületek támogatása adományozási rendszerben.

Az elmúlt két évben nyolcvanfős női közösséggé nőttük ki magunkat és folyamatosan bővülünk. Nincs pontos statisztikánk, hány család zöldül, tudatosodik a hanga-lányok elszántságának és áldásos tevékenységének köszönhetően, de ezer körül van a minket támogatók száma. Közel ötven alapítvány és egyesület számára pedig összesen kétmillió forint adományt juttatunk el. Hiszünk az alapos megismerés utáni szabad választásban, mindenkit nyitottan, szeretettel fogadunk és a velünk tartókat mindig arra biztatjuk, egyet lépjenek előre, saját tempójukban.

Miket csinálunk? Ha szétnézel a honlapon, biztos megtalálod, miért vagyunk érdekesek számodra. Ízelítőül:

Lehet velünk vásárlói kört szervezni, alapítványoknak gyűjteni a vásárlásokkal, kedvezményekre szert tenni a közösség megszervezésével, jó társaságban lenni, együtt zöldülni virtuálisan és élőben, a hangatalálkozókon kipróbálni azokat a környezettudatos recepteket, amiket egyedül otthon sosem mertél, leadni a használt háztartási olajat, visszahozni a flakonokat és megérteni, miért fontos, hogy azok újra a körforgás részévé váljanak. Jobbá tenni, amit lehet.

Ha meghoztuk a kedved, nézz körül nálunk!

a Hangák flashmob

“Félig vagyok csak tudatos vásárló. A márkahűség sem volt soha az erősségem. Mosószer mosson, tisztítószer tisztítson, és lehetőleg essen útba, ahol megvehetem őket. Hogy mit? és hol? – nem sok percet szántam ezekre a kérdésekre amúgy is szűkre szabott szabadidőmből. Nagyon kényelmes hozzáállás számos racionálisnak tűnő kifogással megtámogatva. Azért örültem kimondhatatlanul a Hangáknak, mert végre van miért változtatnom az eddigi rossz gyakorlaton. Ha megkérdezem magamtól, hogy számít-e, hogy mit és hol akkor most már egészen őszintén mondhatom, hogy igen, számít!”

Borics Zsófia – szállodai szakértő, 3 gyermek édesanyja