« Vissza

Kipróbáltam, és meggyőzött

Bogi Vácrátóton lakik családjával, leglelkesebb hangáink egyike ő. Elsőként osztja meg bejegyzéseinket a facebookon és aktív tagja virtuális párbeszédeinknek. Az is tisztán látszik, hogy mélyen egyetértesz törekvéseinkkel; feltételezem, hogy ezért is csatlakoztál a Hangák csapatához.

mbogi

Egyszerűen annyi történt, hogy kipróbáltam a termékeket és nagyon hamar meggyőződtem róla, hogy nagyságrendekkel jobban járok, mint a bolti vegyszerekkel. A tisztább lakás csak mellékterméke annak, hogy elindultam ezen az úton. Legmeggyőzőbb számomra, hogy az eleddig ekcémás gyerekem teljesen tünetmentes lett, mióta a Hangáknál szerzem be a tisztítószereket és kozmetikumokat. Elég érv ez amellett, hogy hanga legyek magam is.

Néha nem könnyű az indulás. Számodra mi volt a legnagyobb kihívás a hangaságban?

Az első időkben nagyon sokat csalódtam az emberekben. Nem értettem, hogy miért ütközök folyton falakba. A legnehezebb azt volt elfogadni, hogy a környezettudatosságot, mint elvet is élből elutasították, van, aki a meggyőző reklámokban szereplő termékekről egyszerűen nem akar lemondani.

Minek köszönheted, hogy a csalódottságodon mégis felülkerekedett kitartásod?

Érdekes, hogy ezt kérdezed, mert nem jellemző rám, hogy egy nagyobb kudarc után újra próbálkozom. Tudod, olyan feladós típus vagyok. Ebben az esetben talán az segít a leginkább, hogy meg vagyok győződve arról, hogy a legjobb dolog, amit tehetek, hogy figyelek magamra, családomra és környezetemre. Az erre legalkalmasabb eszközöket a Hangák birtokolják 🙂