« Vissza

Kímélő zsírégető gyakorlatok

Az egyik legnagyobb küzdelem a háztartásban a kifröcsögött, odaégett zsírtól ragadó sütő, vagy főzőlap. Ha igazán elkeserítő a helyzet, a hideg zsíroldó gyors és látványos eredményt hoz.

Hatékonyan tisztítja és távolítja el a zsíros, kormos felületekről a szennyeződést. Használható padozatok, csempék, linóleum, kövezetek tisztítására. Alkalmas konyhai, vendéglátó- és sütőipari eszközök, berendezések,sütők, szagelszívók hatékony tisztítására.

Kiválóan távolítja el vasalók talpáról az odaégett szennyeződéseket. Hideg és meleg zsíroldásra egyaránt ajánljuk. Alap tisztításhoz 50%-os hígításban is kiválóan alkalmas, a makacs szennyeződésekre töményen alkalmazható.

Vigyázat! A zsíroldó erősen lúgos kémhatású, használatához védőszemüveg és kesztyű javasolt!

A gyártó célja, hogy termékeinket természetes alapanyagok hozzáadásával,környezetbarát eljárásokkal, hagyományos üzemi körülmények között, a termék előállítástól a palackozáson és a címkézésen át döntően emberi erőforrás alkalmazásával hozza létre. Fontosnak tartja, hogy a gyártási folyamaton túl a termék-előállításunkhoz szükséges alapanyagokat, műanyagáru és csomagolóanyagokat, valamint a nyomdai termékeket is magyar vállalkozói partnerektől szerezze be.zsíroldó

forrás: www.cleaneco.hu