« Vissza

Karácsonyi HANGAdó


16367_hangak-m

DECEMBERI HANGADÓ 2017.

Hát újra itt a karácsony. Közösen megélt készülődés, a várakozás, a fények, a fűszeres ízek és illatok, a saját készítésű, igazán “rágondolós” ajándékok…. ezek tehetik emlékezetessé az ünnepi időszakot. És ezekhez szeretnénk most néhány tippel szolgálni, saját élményekből táplálkozva.

I24197427_1687003038010600_1137251652_o. Az adventi időszak a várakozásé, készülődésé, hangolódásé. Ha kihasználjuk ezeket a hétvégéket, és folyamatosan készülünk a karácsonyra, még az ünnepnap előtti kapkodás is elkerülhető. A közös élmények, az ajándékkészítés, a vidámság és a finom illatok mind-mind segítenek a karácsonyra hangolódásban és ezek megélésére egy hihetetlenül egyszerű tippünk is van (a mézeskalácssütés mellett persze). Készítsetek közösen fürdőbombát, melynek receptjét a blogunkon találjátok.  A hozzávalókat a Hangák kínálatából most érdemes kiválogatni, hiszen ez az idei utolsó rendelési lehetőség!

II. Ha valami apró ajándékot keresel kollégáidnak, rokonaidnak, ami igényes, kézműves és eltér a hétköznapi dolgoktól, akkor nézegesd meg karácsonyi limitált darabszámú szappanjainkat, melyek csak erre az alkalomra készültek.

III. Az eddigi három élmény-ajándék mellé most becsatlakozott egy szuper negyedik is, mely az idei évünk hulladékmentes törekvéseivel van összhangban.

A hulladekmentes.hu oldal alapítója, Kump Edina online tanfolyamát is adhatjátok ajándékba a fa alá, erről részletesen ITT olvashattok.
A BOHOdesign-nál bútorfestő workshopokra, a Réthy Fashion-nél pedig újrahasznosító ékszerkészítő workshopokon tudtok részt venni, ahol kávékapszulákból, cipzárból lehet alkotni:)
Ezen kívül kétféle kezelést is ajándékozhattok szintén Hangáink szolgáltatása: Kahi Healing kezelés és fitoterápiás és hormonegyensúly tanácsadás.

Ha szeretnéd valamelyik vásárlási utalványt, írj az info@hangak.hu címre és küldjük!

hulladékmentes

utalvány BD

 

 

 

 

 

 

 

 

 

utalvány RF

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

kahi noémi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

III+I : Ez ugyan nem kimondottan karácsonyi hír de sokunk életét fogja megkönnyíteni és várva-várt újdonság, agy semmiképpen ki nem hagyható: a Hangák kínálatában megjelent a folyékony marhaepe szappan. És akkor indulhat a karácsonyi belazulás, nem probléma többé a terítőre csöppent halászlé:)

Kövessétek a Hangákat a Facebookon, idén is szuper cikkekkel, praktikákkal, társadalmi és környezettudatos kezdeményezésekkel és kampányokkal várunk mindenkit.

Ha pedig van egy szuper zöldülni vágyó közösséged, keress bennünket bártan és csatakozz a Hangák csapatához (info@hangak.hu oldalra küldj nekünk egy levelet és felvesszük Veled a kapcsolatot).

bekuckózós szép napokat:
Hangák