« Vissza

Itt van a nyár a kertek alatt

A szezon utolsó Hangadójával jelentkezünk! Hangaszokás szerint a VAKÁCIÓ utolsó betűjének táblára kerülésekor, vagyis az iskolaidő végén elköszönünk, és nyári szünetre vonulunk.

Megrendelőlapunk böngészésénél ennek figyelembevételével érdemes számolni, és feltölteni a tisztítószeres polcokat, gondoskodni az UV védelemről, vagy a hulladékmentes csomagolókról, tisztasági eszközökről.

A nyári szünet alatt is találkozhattok velünk! Hangaszálaink különböző jó, többnyire zöld ügyekben tevékenykednek, járják az országot, mi több, néha a határon túlra viszi őket a lendület.

A PET Kupáról sokszor írtunk már, sok szállal kapcsolódunk hozzá. Részt veszünk folyómentő tevékenyésgükben, a Tisza védelmében. Ennek újabb állomásához érkeztünk, hiszen egy Hangaszállal a fedélzeten elindult a forráshoz – a Tisza és a hulladékáradat forrásához – a MüMü, vagyis a Műanyag Műhely karavánja, hogy Kárpátalján is megmutassuk mi készül a folyami hulladékból. Nézzétek meg a kisfilmet erről az izgalmas projektről, és figyeljétek merre halad a NAGY KÉK DOBOZ.

https://www.facebook.com/petkupa/videos/284470583337807

Lássuk a palletát érintő híreket:

Csak a nyárra, évente egyszer tudjuk beszerezni az óriás méretű viaszos csomagolót, ami lefedi a fél dinnyét, vagy beburkolja a kenyerünket. Ezzel egyidőben az összes méret elérhető a táblázatban. Éva viaszos csomagolók a legjobb árakon kizárólag a Hangáknál!

A Mosómami kénytelen volt néhány termék árát kisebb-nagyobb mértékben megemelni, ez a táblázatban már látszik. Megszűnt a Sapdu-Clean folyékony mosódió, viszont, közkívánatra bekerült a palettába a gépi mosogatópor (univerzális súrolószerként is tökéletesen működő por) 5 kg-os papírzsákos kiszerelése, ami ár-érték arányban nyilván kellemesebb, mint a kis vödrös változat. A gyártó ajánlása szerint ne feledjük citromsavval együtt használni a csillogós eredményért. (kép forrása: Mosómami)

Szintén közkívánatra, bővült a paletta a Cleaneco 5 literes organikus habszappanjával, mely minden szappanhabosítós készülékbe tökéletes, tehát ha az ovikban, sulikban ilyen adagolók vannak, akkor a folyékony szappannál lényegesen olcsóbb áron lehet megvásárolni. Mangó illatban elérhető. (kép forrása: Cleaneco)

Ha pedig van egy szuper zöldülni vágyó közösséged, keress bennünket bátran és csatlakozz a Hangák csapatához! ( Az info@hangak.hu címre küldj nekünk egy levelet és felvesszük Veled a kapcsolatot).