« Vissza

Illatos dezodor hetek

Ebben a szép tavaszi napsütésben nagy kedvünk támadt egy kis kocogáshoz, sétához, biciklizéshez. Sportszereinkkel együtt lassan előkerülnek a sportoláshoz szükséges kozmetikumok, krémek is. Ha még nem találtad meg a kedvenceidet, egy kis összefoglalóval segítünk a választásban.

pic_fietsen2A mozgás során talán az egyetlen kozmetikum, amit szinte mindenki használ, a dezodor. Mivel az izzadás egy teljesen természetes élettani folyamat, igyekezzünk olyan dezodort választani, ami nem a verejtékmirigyek eltömítésével akadályozza meg a kellemetlen szagokat. Egészségünk megóvása érdekében engedjük meg magunknak az izzadást, inkább az ezzel járó illatokat semlegesítsük alumínium-só mentes készítménnyel.

OLIVIA krémdezodorok négyféle illatban

CAM00766Védd az egészségedet a dezodoroddal! Ez a természetes krémdezodor kizárólag szódabikarbónát és sheavajat tartalmaz, így egyszerre hidratál és fejti ki nedvességmegkötő hatását. Nem tömíti el a pórusaidat, így az egészségedre sem jelent veszélyt, levendulaolaj tartalma miatt pedig fertőtlenítő hatású.

Először rendelhető megújult külsővel, nagyobb, 50 ml-es kiszerelésben, műanyag tégelyben.

Akciós ára: 1035 Ft

 

 

WiseTree pumpás dezodorok

A nőknek, férfiaknak, tinédzsereknek, aktív életet dezodor_02élőknek és érzékeny bőrűeknek kifejlesztett WiseTree termékek összehúzzák a pórusokat, ezáltal mérséklik az izzadást. Elnyelik és semlegesítik a szagokat, vízmegkötő tulajdonságú növényi kivonatoknak köszönhetően csökkentik a kiszáradást. Gátolják a mikróbák elszaporodását, regenerálják és táplálják a bőrödet.

Női-, férfi- és tini dezodorok akciós ára: 1200 Ft

Dezodor érzékeny bőrű, aktív életet élőknek ára: 1650 Ft