« Vissza

Hulladékmentes karácsony: kezdd az ajándékkal!

Az első hópelyhekkel megérkezett az ünnepi hangulat is. Csodásan kivilágított utcákon közlekedhetünk, csillogó dekorációban gyönyörködhetünk. Aztán az áruházakba érve a tömeg valahogy megöli az egészet. Én konkrétan rettegek ilyenkor a nagyobb bevásárlóközpontok közelébe merészkedni. A fogyasztói társadalom lényege, hogy minél többet vásároljunk, pazaroljunk. Tartsuk örök kőrforgásban a gazdaságot. viszont jelentheti( jelenthetné) azt is, hogy mi fogyasztók diktáljuk a feltételek, hozzuk a szabályokat.

A hulladékmentes életmód nem csak arról szól, hogy kevesebb csomagolással térjünk haza vásárlásainkból. Alapjaiban változtatja meg szokásinkat, mert gondolkodásra késztet.

Nehéz rajta elindulni, kis lépéseket mutattunk már a témában. Ha tovább lépkednétek, most itt a lehetőség. Elérhető egy tanfolyam, ami térképet ad az ember kezébe, ha nem tudná merre tovább. És akár ajándékba is adhatod ezt a térképet az útra készeknek bátorításul. Vannak alternatívák a fa alá, amik nem csak kevesebb szeméttel, de kevesebb idegeskedéssel és melóval is járnak. Erről szól ajándékozz élményt programunk is. Egy édes kis kártya, ami az ünnepek elmúltával tovább viszi a csodát és feldobja a megajándékozott hétköznapjait. Akár egy kezeléssel, izgalmas workshoppal, vagy használható tudással. Az már csak mellékhatás, hogy Szenteste nem kell térdig gázolnunk a papírhulladékban.

hulladékmentes

Az ajándékkártya értéke 24.990 Ft, de ezt nem írjuk rá:)

kumpedina

 

 

 

 

 

 

 

Ha szeretnél ajándékkártyát igényelni, írj nekünk az info@hangak.hu-ra!

További élmény ajándék kínálatunk:
– Réthy Fashion újrahasznosító workshop (kávékapszula, farmer cuccok stb)
– BOHOdesign bútorfestés és DIY megoldások workshop
– Kahi Healing kezelés
– Fitoterápiás és hormonegyensúly tanácsadás

Ajándékozz élményt karácsonyra!

Kellemes karácsonyi készülődést kíván a Hangák csapata!

16367_hangak-m