« Vissza

Fényvédelem ÖKO módra

Hirtelen, perzselő nappal köszöntött be a tavasz. Ilyen korán is érdemes a fényvédelemre gondolni, hiszen a világosabb bőr már most megpirulhat.

A Hangák házi fényvédő receptet és készen kapható hazai, ÖKO, BIO megoldásokat mutat. Recept a posztban, olvass tovább!

Áprilisi  ajánlatunk azoknak kedvez, akik maguk szeretik kutyulni a fényvédő  krémeket. Most elérhető lesz ugyanis a cink-oxid és a titán-dioxid, ami a fizikai fényvédő krémek alapja.

A fizikai fényvédők használata azért (is) ajánlottabb a kémiainál, mert ebben az esetben nem kell fél órával a napozás előtt bekenni magunkat, azonnal hatásosak. Emellett persze az összetétele alapján is egyértelműen ez a kedvezőbb!

HANGA TIPP! Gyorsan mutatunk is egy Hangák által is letesztelt, jól bevált fényvédő krém receptet, nem kell megijedni, Te is el tudod készíteni a saját igényeiteknek megfelelő, bőrbarát naptejet.

5 ek kókuszzsír
5 ek kakaóvaj (keresd a Hanga katalógusban)
1 ek sheavaj (keresd a Hanga katalógusban)
1-2 ek cink oxid (keresd a Hanga katalógusban! Ezzel szabályozod, hogy menyire legyen erős a védelem)
2 db 400 mg-os E-vitamin kapszula (patikából)
…ha szeretnéd, pár csepp levendula illóolaj (keresd a Hanga katalógusban)

 

biola_fenyvedo-kremek_napozz-okosan_bororegedés-nelkulHa nem magad készíted, hanem vásárolod a naptejet, akkor is érdemes az összetevők között ezeket keresni. A Hangák kínálatában többféle kész fényvédőt is találtok, mindet jó szívvel ajánljuk! MONSA és BIOLA fényvédők közül választhattok most.

 

Napsütéses napokat kívánunk:
16367_hangak-m