« Vissza

Én is a legjobbat szeretném adni a gyerekeimnek

Tormay-Lesták Mária három kisgyereket nevel csömöri otthonukban, alpolgármesterként rengeteget tesz településük fejlődéséért és emellett Hangaként is tevékenykedik.

Mi motivált abban, hogy bekapcsolódj a tmmarcsiHangák munkájába?

Amikor megszülettek a gyerekeim, mint minden anya, én is a legjobbat szerettem volna nekik adni. Többek között azt is fontosnak tartottam, hogy amennyire lehetséges, természetes anyagokkal érintkezzen a bőrük. A mai napig mosható pelenkát használunk és mosódióval mosunk. A Hangák a környezettudatos háztartáshoz elengedhetetlen kínálattal és információval szolgált az első perctől kezdve. Hogyne szerettem volna közéjük tartozni!

Igazán dicséretes, hogy ilyen jó példát mutatsz a gyerekeidnek. Mit szólt az ismeretségi köröd, amikor megkerested őket a közösségi vásárlás lehetőségével?

Amikor elképzeltem magam hangaként, nem számítottam arra, hogy rövid időn belül záporoznak majd a rendelések. Nem érzem magam kimondottan kereskedő típusnak, nem is volt célom az ismerősök meggyőzése, inkább egy jó eszköznek tartottam a hangaságot a példamutatásra. Legnagyobb meglepetésemre több családról is kiderült, hogy számukra is nagyon fontos a környezetvédelem és borzasztóan örültek annak, hogy ilyen kényelmesen tudnak vásárolni. Voltak, akik addig nem mertek elindulni a környezettudatosság útján, mert túlságosnak bonyolultnak vélték. Ők igazán meglepődtek, amikor kiderült, hogy olcsón és egyszerűen áttérhetnek olyan termékek használatára, melyek nem ártalmasak az egészségre sem. Kézenfekvő, hogy csakis a Hangáknál szerzik be ezeket.