« Vissza

EcoClean akció az illatos otthonokért

Január második rendelése előtt szavazásra bocsájtottunk 3 EcoClean terméket. A voksok állása azt mutatja, hogy ugyanannyira szeretitek az univerzális tisztítót, mint a mosogatószert, így meghagyjuk nektek a választás lehetőségét.

A hét terméke tehát az 5 literes EcoClean wc olaj, természetesen a guajava illatú, melyhez a gyártó ajándékba ad egy 0,5 literes EcoClean lime illatú háztartási higienizálót szórófejjel, vagy egy 0,5 literes EcoClean aloe illatú mosogatószert adagolópumpával.

Most a méltán kedvelt wc olaj mellett kipróbálhatsz egy újabb EcoClean terméket, melyet praktikus szórófejes, vagy pumpás kiszerelésben élvezhetsz otthonodban.

wcolaj

A wc olaj áttetsző színű, illatosított folyadék. Vízzel jól elegyedik. Felhasználás előtt mindig jól felrázandó. Biológiailag 96 %-ban lebomlik, gomba-, vírus és baktériumölő hatású. Szavatosságát korlátlan ideig megőrzi, amennyiben betartják a tárolás meghatározott feltételeit, fagyérzékeny (minimum +2 fok).

Kiválóan alkalmas WC csészék, piszoárok, mellékhelyiségek, tusolók, kádak, fürdőszobák fertőtlenítésére.Javasolt a fertőtlenítő felvitele előtt, megtisztítani a felületet. A tisztított, fertőtlenített felületen mikrofilmréteg képződik, ami baktérium és gombaölő tulajdonságokkal rendelkezik.

Környezetbarát: nem tartalmaz savakat, foszfátokat, formaldehideket, biológiailag lebomlik.
Költségkímélő: mert ugyan annyiba kerül, mint nem bio társai, de nem szennyezi, a környezetet ezért nem hordoz rejtett költségeket (környezeti károk helyreállítása).
Egészségkímélő: a termék az egészséget veszélyeztető komponenseket nem tartalmaz.

ecoclean akció