« Vissza

Autóápolás akció – készüljünk a nyárra!

Szinte hihetetlen, de nyakunkon a nyár. Valószínűleg tervezitek már, merre veszitek az irányt és mivel utaztok, ha eljön a várva várt vakáció. Ezúttal hasznos ötletekkel és akciókkal szolgálunk túrázóknak, kerékpározóknak és autóval közlekedőknek is.Green-car-innovations-2015

Ideje felkészülnünk a meleg időben való közlekedésre. Ebben a hónapban nem csak a nyárigumik felszerelését érdemes elvégeztetni – ha eddig még nem tettük – ,hanem egy általános karbantartás keretében a szélvédőmosót és a hűtőfolyadékot is ellenőrizniük kell a gépjármű tulajdonosoknak.

Májusi akciós termékeinket a zöldebb autózás jegyében választottuk, a Green Car ebben is segít nekünk.

green car_nyari_szelvedomoso_2l Nyári szélvédőmosó: összetételénél fogva kíméletes a környzethez, de hatékonyan tisztítja a zsíros, erősen szennyezett műanyag és lakk felületeket. Biológiai úton előállított etil-alkoholból, cukortenzidből készül, bogároldó adalékot tartalmaz, antisztatizáló hatása révén gátolja a szélvédő száraz porosodását. 2 és 5 literes kiszerelésben is kapható.

Green Car autósamponok: green car_viaszos_autosampon_1lKörnyezetbarát, foszfátmentes, aktív anyag összetételénél fogva kiváló tisztító hatású, jól habzik, a legmakacsabb szennyeződéseket is könnyen eltávolítja. A viaszos autósampon természetes eredetű viaszt tartalmaz, mely vízlepergető védőbevonatot képez, ennek köszönhetően egyenletes, foltmentes száradást, magas fényt és hosszantartó csillogást biztosít. Egy lépésben tisztít és konzervál.

A májusban leadott rendelések akciós csomagjai:

  • 2 literes nyári szélvédőmosó Wash and Wax viaszos autósamponnal (915 Ft)
  • 2 literes nyári szélvédőmosó hagyományos autósamponnal (675 Ft)
  • 2 literes szélvédőmosó 5 literes utántöltővel (750 Ft)