« Vissza

Amikor mi hagyjuk a dagadt ruhát másra!

csoport-5Tegnap a Hangáknak igazán különleges élményben lehetett része a DanceFlow mozgásstúdió jóvoltából.
Az történt ugyanis, hogy a stúdió vezetője, Nagy T. Szilvi szervezett nekünk egy laza csajos délelőttöt, ahol nem fogjátok elhinni , mit tanultunk…szexin járni tűsarkúban.

 

Még a tavaszi Hagyd a dagadt ruhát rám! projektünk kapcsán keresett meg minket Szilvi, aki a saját eszközeivel ugyanazon dolgozik, ami az álomnapos figyelemfelkeltő kezdeményezésünk célja: én-időt az édesanyáknak!

És mivel mi magunk is jobbak vagyunk abban, hogy másnak ajándékozzunk álomnapot, mint magunknak, a Danceflow minket ajándékozott meg. Őszintén szólva már attól elaléltunk, hogy vasárnap délelőtt ezen a kellemes, jó hangulatú helyen üldögélhetünk jó társaságban és sztorizgatunk. A tűsarkúban járás azért erős komfortzóna átlépésnek tűnt, így előtte Sőtér Sacival niáztunk egyet, így kicsit belelazultunk a helyzetbe és tulajdonképpen vidáman kaptuk fel a cipőket, amiket többnyire nem szoktunk.

tanc11

Némi vihorászás után egyre magabiztosabban raktuk egyik lábunkat a másik után, és amikor egy pár mozdulatos koreográfia is került a lépések közé, bátran állíthatjuk, nagyon messzinek éreztük a dagadt ruhát.

img_1219-1

Nagy ajándékkal mentünk haza, újra átélhettük a női közösség erejét, az együttlét örömét és igen, a szexi nőség élményét. Visszük magunkkal és hálásan köszönjük, Szilvi és DanceFlow!

danceflow_logo