Alapítványoknak, egyesületeknek

“Nekem, mint Ökomamának megerősíti a hitemet a változásban. Mivel a Hangák megmutatja az új alternatívákat, könnyebb azonosulni a környezettudatos szemlélettel. Mindezt közösségben, tiszta szívvel! Ez a mai nap üzenete!” Ujszászi Erika, Ökomama

Alapítványként, egyesületként tevékenykedni, dolgozni nagy elhivatottságot igényel. Ha te is sokat teszel azért, hogy egy jó kezdeményezést támogass, hogy ehhez a szükséges anyagi forrásokat előteremtsétek, akkor a Hangák neked való lehetőség. Csatlakozzatok hozzánk /nem mint alapítvány, hanem tőletek valaki/, biztassátok a veletek kapcsolatban levőket, ismerőseiteket is erre, s plusz anyagi befektetés nélkül, pusztán magyar , környezetbarát termékek vásárlásával, vásárlói körök létrehozásával, növeljétek támogatottságotokat. Az egy százalék sok, a több százalék még több! 🙂

Az elmúlt egy évben a Hangák 624.000 Ft-tal támogatta a közösségek által megjelölt civil szervezeteket. A teljesség igénye nélkül íme néhány boldog pillanat együttműködéseinkből:

Kocsis Kinga a Balázs Gyógyulásáért Alapítványnak ajánlja fel az általa gyűjtött összeget.

Kocsis Kinga a Balázs Gyógyulásáért Alapítványnak segít, mely jelenleg három gyermek kezelésének költségét egészíti ki.

 

tündérrózsa

A Tündérrózsa Waldorf Óvoda ebben az évben új edények és konyhai eszközök beszerzését tervezi a pénzből, mellyel Pszota Marianna az óvoda Hangája lepte meg Péter Betti óvónőt.

 

Gyömrői hangáink a Református Egyház alapítványának ajánlották fel a munkájuk nyomán összegyűlt adományt. A Baba-Mama Körnek helyet adó gyülekezet rezsiköltségére és a babás-mamás rendezvények támogatására fordítja a pénzt.

Gyömrői hangáink a Református Egyház alapítványának címezték a munkájuk nyomán összegyűlt összeget. A Baba-Mama Körnek helyet adó gyülekezet rezsiköltségre és a babás-mamás rendezvények támogatására fordítja a pénzt.

fajáték

A Sashalmi Waldorf Iskolában több Hanga együttes munkának gyümölcséből kézzel készített fajátékokat vásároltak, ezzel lepték meg a napközis gyerekeket.

Szerencsés az a csömöri óvoda, aki két Hanga munkája nyomán is részesül a támogatásból.

Szerencsés az a csömöri óvoda, aki két Hanga munkája nyomán is részesül a támogatásból.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A részletek felől érdeklődj itt.