« Vissza

2017/18-as Hanga évad a hulladékmentesség jegyében – szeptemberi HANGAdó

16367_hangak-m

ÚJ ÉV, ÚJ ELHATÁROZÁSOK: HULLADÉKMENTESSÉG A HANGÁKKAL!

SZEPTEMBERI HANGADÓ 2017.

Az idei évet egy kis átalakulással kezdjük. A Hangákhoz minden fontos üzenetével aktívan kapcsolódó Ökologistic Alapítvány szeptembertől termékekkel és szolgáltatásokkal is bővíti a kínálatot. Törekedni fogunk a hulladékmentességre, és az ehhez kapcsolódó személetformálásra, s erre buzdítunk majd Benneteket is.
Tudod, tégy egy lépést, mindegy mekkorát:)
Egyetlen szatyor is számít, ez jusson eszedben, amikor NEM kéred!

Új termék a Hangák kínálatában az újrahasznosított anyagokból készült textilszatyor, mely kétféle változatban készül. Egyiken “HOLNAP ÚJRA SEGÍTEK CIPEKEDNI” felirat szerepel, másik pedig véletlenszrű mintázatú. Válasszatok egyet  és legyen cél, hogy minél kevesebb nejlonzacskót hoztok haza a boltból. Tégy egy lépést, mindegy mekkorát!
A “Nem kérek zacskót!” kampányunkról ITT olvashattok Vészity Katától.
Ha pedig belevágnátok a háztartási hulladékcsökkentésbe, Marinka Bogi Hangánk inspirálhat ebben (CIKK ITT).

Szintén új termék a 4 az 1ben férfi tusfürső és sampon, s igyekszünk a férfitermékek kínálatát egyre bővíteni, hogy mindenki egyformán zöldülhessen velünk.

Az új termékeket a megrendelőlapon ZÖLD színnel jelöljük, keressétek:)

Ieverness hanga1dén ősszel is kint leszünk és zöldítünk, fát ültetünk az Everness Indiánnyáron, ajakbalzsamot keverhet, aki ellátogat a Hangák sátrához. Természetesen a Kenceklub is folytatódni fog, amiről mindig értesítünk majd benneteket.

Kövessétek a Hangákat a Facebookon, idén is szuper cikkekkel, praktikákkal, társadalmi és környezettudatos kezdeményezésekkel és kampányokkal várunk mindenkit.

Ha pedig van egy szuper zöldülni vágyó közösséged, keress bennünket bártan és csatakozz a Hangák csapatához (info@hangak.hu oldalra küldj nekünk egy levelet és felvesszük Veled a kapcsolatot).

Zacskómentes szép napokat kívánunk:
Hangák